Roxeanne Hazes spreekt openhartig over het foute vriendje dat ze had

“Van mijn zelfbeeld was niet veel meer over”

Beau van Erven Dorens mag zichzelf de nieuwe gasthoofdredacteur van LINDA.man noemen en trapt meteen af met een interview met Roxeanne Hazes. Tijdens het interview hebben de twee de grootste pret, maar spreekt Roxeanne ook openhartig over het foute vriendje dat ze had toen ze zestien jaar was.

Ook vertelt ze hoe haar moeder erachter kwam.

Fout vriendje

Roxeanne had op haar zestiende een fout vriendje. Ondanks dat het een jongen was met losse handjes, probeerde Roxeanne dit verborgen te houden voor haar omgeving. “Ik dacht dat niemand het in de gaten had, maar het was mijn moeder wel opgevallen”, vertelt ze. Zo vond Rachel het opvallend dat haar dochter opeens in een joggingpak sliep in plaats van in een t-shirt. “Op een dag stond ze erop dat ik me voor haar zou uitkleden”, herinnert Roxeanne zich. Toen Rachel de blauwe plekken zag, belde ze meteen de jongen meteen op en zei: “Als je nog één keer in de buurt van mijn dochter komt, heb je een heel groot probleem.” De jongen verscheen echter nog één keer aan de deur en daarna nooit meer.

Laag zelfbeeld

De gewelddadige relatie heeft Roxeanne veel geleerd. “Sinds die ervaring heb ik zoiets van: er komt nooit meer een man die zelfs maar naar me wijst. Een grote bek tolereer ik ook niet meer.” Hoewel Roxeanne nu stevig in haar schoenen staat, is dat niet altijd zo geweest. Hoewel de relatie voorbij was, heeft het lang geduurd voordat Roxeanne zich weer goed voelde over zichzelf. “Van mijn zelfbeeld was niet veel meer over. Hij zei constant dat ik te dik was, maar bleef me wel allerlei vieze dingen te eten geven – een soort feeder eigenlijk. Ik mocht geen make-up gebruiken en hij had het liefst dat ik de hele dag in een coltrui rondliep, bij wijze van spreken.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? Linda.man met @beauvaned. ?: @demarcdegroot ?: @irena.ruben MORGEN IN DE WINKEL!

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

Grote liefde

Inmiddels heeft Roxeanne de liefde van haar leven gevonden in haar verloofde Erik Zwennes. De twee zijn de trotse ouders van zoontje Fender en verklaarden elkaar kort geleden opnieuw de liefde. Zo lieten de twee samen een liefdestattoo zetten. Roxeanne en Erik willen binnenkort in het huwelijksboortje stappen en zijn van plan om elkaar het jawoord te geven in Las Vegas.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

baby daddy material??

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

Lees ook: André Hazes ziet tweede kindje met Monique wel zitten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: LINDA nieuws | Beeld: videostill RTL Late Night