Roxeanne Hazes uit de kleren voor fotoshoot: ‘Ik heb putjes en striae’

roxeanne hazes

“Ze zijn allemaal onbewerkt”

Wie Roxeanne Hazes op Instagram volgt, weet dat de zangeres niet vies is van een beetje bloot. De brunette is trots op haar lichaam en schaamt zich niet voor een putje hier en daar. In de talkshow Ladies Night laat Roxeanne aan Merel Westrik weten dat het niet bij enkel wat Instagram foto’s blijft. De brunette heeft namelijk een heuse naaktshoot voor LINDA.Meiden gedaan.

Roxeanne Hazes is ontzettend trots op deze shoot.

Naaktshoot

In de talkshow van Merel Westrik laat de zangeres weten dat de shoot van LINDA.Meiden haar ontzettend trots maakt. “Ik heb een naaktshoot gedaan voor de LINDA.Meiden. Eigenlijk een body positivity shoot. Dat vond ik heel spannend.  Ik heb putjes en striae en dat mocht ik allemaal laten zien”, geeft de brunette aan.

Putjes

Alle foto’s uit de shoot blijven onbewerkt. Hiermee wil Roxeanne laten zien dat putjes en striae niet raar zijn, maar gewoon een deel van het vrouwelijk lichaam. “Ik ben er zo ontzettend trots op. Het is het huisje van mijn kind en ik heb gevraagd of ze alsjeblief niks willen bewerken. Dat vind ik heel bijzonder”, geeft Roxeanne aan. “Ik heb de foto’s mogen zien, in totaal negen pagina’s met borsten en striae en alles.”

Zwanger

Dat Roxeanne haar curves omarmt, valt bij de pers soms verkeerd. Onlangs genoot de zangeres van een vakantie met haar gezin, waar ze stiekem werd gevolgd door de pers. Het weekblad Privé deelde foto’s van Roxeanne met de vraag of de brunette in verwachting zou zijn. Roxeanne laat zich niet kisten en beantwoorde deze vraag nuchter: “Ik ben niet zwanger. I’m just fat.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?BONNIE & PRIDE.?? Zoveel skittie.??

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ?? (@roxeannehazes) op

Lees ook: Britt Dekker haalt uit naar kritische columnist Angela de Jong

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube