Ruud de Wild en Olcay Gulsen doen het rustig aan in hun relatie

Aan samenwonen denkt het stel nog niet

Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn officieel een stel. Lange tijd bleef het onduidelijk of de twee nou wel of niet een relatie hebben. Inmiddels is hun relatie bevestigd en durft ook Olcay te zeggen dat ze verliefd is. Hoewel de tortelduifjes erg gelukkig zijn met elkaar, denkt Olcay nog niet aan samenwonen.

Ze gaan eerst samen een tripje maken.

Verliefd

Ruud de Wild steekt niet onder stoelen en banken dat hij het liefdesvirus goed te pakken heeft. De radio-dj sprak begin april openhartig over zijn gevoelens voor de 38-jarige ondernemer. “Ik ben hartstikke verliefd op Olcay en dat is wat ik ben, en daar schaam ik me ook niet voor. Dat mag de hele wereld weten”, vertelde hij aan Albert Verlinde in 6 Inside.

Verkering vragen

Hoewel Ruud vertelde dat er wel degelijk sprake was van een relatie, wist Olcay nog van niks. Kort na de uitzending van 6 Inside werd Olcay in RTL Boulevard gevraagd naar hun relatie. Ze vertelde dat de twee het gewoon heel leuk samen hebben. “Ik heb nou niet echt de behoefte om dat nu om te dopen tot een relatie.” Tot Olcays grote verbazing kreeg ze toen het nieuws dat Ruud bevestigde dat de twee een relatie hebben. “Oh, ik hoop dat hij me dan vanavond belt en me netjes om verkering vraagt”, reageerde ze. Het lijkt erop dat Ruud dat heeft gedaan, want de twee zijn nu wel degelijk een stel.

Rustig aan

De twee zijn dolgelukkig met elkaar, maar doen het voorlopig rustig aan. Zo vindt Olcay het al bijzonder om samen de verjaardag van Ruud te vieren. “Nee, we hebben zeker geen plannen om samen te wonen. Eerst zijn verjaardag vieren. Dat vind ik al best een grote stap”, vertelt de presentatrice aan RTL Boulevard. Dat Olcays grote liefde vijftig wordt, vindt ze speciaal. “Ruud en ik kennen elkaar nog niet zo lang. We zijn wel een prille liefde van elkaar, maar ik vind het wel bijzonder. Vijftig vind ik wel een mooie leeftijd.” Hoewel Ruud niet van de daken schreeuwt dat hij Abraham ziet, wil Olcay deze leeftijd juist groots vieren. Daarom heeft ze een leuk cadeau voor zijn vijftigste verjaardag in petto. “Ik neem ‘m gezellig mee op een tripje. We kunnen zo’n bijzondere leeftijd natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.”

Verliefd

Hoewel Ruud eerder al openhartig sprak dat hij verliefd is, doet Olcay dat nu ook. “Ruud is absoluut een lieve man. We kunnen onwijs leuk met elkaar kletsen. Ik ben wel echt verliefd!” Naast dat de twee samen een paar dagen weg gaan ter ere van Ruuds verjaardag, ging Olcay haar kersverse lief ook interviewen. In Ruuds podcast 30 Minuten rauw vraagt de radio-dj normaal gesproken een bekend persoon het hemd van het lijf, maar dit keer zijn de rollen omgedraaid en mag Olcay het interview voeren. Olcay vraagt hem onder andere naar zijn lastige jeugd, het vaderschap en of hij ooit weer in het huwelijksbootje wil stappen.

Hier kun je de podcast luisteren.

Lees ook: Frank openhartig over relatie met Rogier: ‘Je gaat me nooit in een rolstoel duwen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, NPO Radio 2 | Beeld: Videostill RTL Boulevard