‘De scheetjes’ Hans en Karin treden in voetsporen van Chateau Meiland

de scheetjes

Hans en Karin staan ook wel bekend als ‘de scheetjes’

Na het grote succes van Chateau Meiland, wordt het tijd om een ander ik vertrek-gezin op de voet te volgen. Heel Nederland smult van televisie waarin koppels met hilarische karaktereigenschappen iets opbouwen in het buitenland. Goed nieuws: Hans en Karin krijgen volgens Veronica Inside ook een real-life soap. 

Hans en Karin noemen elkaar voortdurend ‘scheet’ tijdens de afleveringen.

De scheetjes

Hans en Karin vertrokken zo’n zeven jaar geleden naar het zonnige Bonaire. Het stel liet alles achter in Capelle aan den IJssel om een mini adventure golfbaan op te zetten. Met flink wat tegenslagen – waar de Ik Vertrek-kijkers van smullen – lukte het uiteindelijk om een succes bedrijf op te zetten. Het stel noemde elkaar continu ‘scheet’ waardoor de bijnaam ‘de scheetjes’ al gauw ontstond.

Tv-programma

Onlangs liet Veronica Inside weten dat de belevenissen van Hans en Karin opnieuw worden vastgelegd op camera. Presentator Wilfred Genee wist bij Hans wat meer informatie los te peuteren. Hij feliciteerde Hans met het heugelijke nieuws, in de hoop wat meer informatie te krijgen. “Ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Ik kan er nog niet veel over zeggen”, geeft Hans aan. Hieruit blijkt duidelijk dat hij iets achterhoudt.

De planning

Wilfred liet het er niet bij zitten en probeerde nog wat meer informatie te verkrijgen. Maar wanneer er wordt gevraagd naar de precieze planning, wordt het duidelijk dat Hans een contract heeft getekend waarin staat dat hij niets mag zeggen. “Inderdaad”, is het enige dat hij kan antwoorden. Wanneer, op welke zender en wat we precies te zien krijgen? Dat is op dit moment nog niet duidelijk.

Lees ook: Niet op de kleintjes letten: Linda de Mol schaamt zich soms voor rijkdom

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube