Schokkend nieuws voor Gordon en zijn familie

Gordon familie
De oudere broer van Gordon, Johny, is getroffen door een hartinfarct

Heftig nieuws voor zanger Gordon en zijn familie. Zijn oudere broer is afgelopen zondag getroffen door een hartinfarct terwijl hij zijn jongere zoontje naar bed bracht. Het was even schrikken voor de familie, maar gelukkig maakt broer Johny het naar verluidt weer goed en kan hij het verhaal zelf navertellen.

Aan Shownieuws vertelt Johny dat hij direct voelde dat er iets niet in de haak was.

Hartaanval

Op het moment dat het gebeurde wist Johny eigenlijk meteen dat hij een hartaanval kreeg. “Ik heb me lang afgevraagd of je zoiets voelt, nou ik heb nieuws voor je: zoiets herken je meteen. Dat is zó heftig.” Om zijn bloedcirculatie op gang te houden probeerde Jonhy, nadat hij de hulpdienst had gebeld, zoveel mogelijk te bewegen totdat de hulpverleners ter plaatse waren. Toen hij eenmaal in het ziekenhuis was, werd hij met spoed geopereerd. Om de verstopping van de kroonslagader op te heffen heeft de man twee stents gekregen.

Broer Gordon

Zijn jongere broer en bekend zanger Gordon was op dat moment op vakantie in Kaapstad. Toen hij het nieuws van zijn oudere broer te horen kreeg wilde hij zo snel mogelijk naar Nederland vliegen. Broer Johny liet dit echter niet toe en wilde dat Gordon van zijn vakantie bleef genieten. Gordon gaf uiteindelijk aan dit te accepteren, maar dan wel op één voorwaarde: Johny moet per direct stoppen met roken. Zijn broer zegt dat hij dit zeker zal doen. “Niet alleen voor Gordon, maar vooral voor mijn kids. Want die willen dat ik nog heel lang mee ga.” Inmiddels is Johny herstellende van zijn operatie en zal bij binnenkort beginnen aan zijn revalidatie.

Bekijk hier het fragment van Shownieuws:

Lees ook: Zo ziet de moeder van Yolanthe Sneijder-Cabau eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Hollandse Hoogte