Vervroegd kerstcadeau: er komt een derde seizoen van Chateau Meiland

Martien Meiland maakte het nieuws vanochtend bekend op de radio

Je houdt van Martien Meiland of je vindt ‘m een tikkeltje overdreven. Toch kun je niet meer om de excentrieke kasteelheer heen. Samen met zijn vrouw Erica en dochter Maxime (en eerder ook huisvriendin Caroline) maakten ze van Chateau Meiland een ware kijkcijferhit. En ze gaan nog even door. Martien onthulde vanochtend op de radio dat er écht een derde seizoen komt.

Er komt een seizoen 3!

Vorige week werd via een nepaccount van Martien nog naar buiten gebracht dat er een derde seizoen van het populaire programma Chateau Meiland kwam. De teleurstelling was groot toen het niet zo bleek te zijn. Gelukkig komt Martien de dag voor Kerstmis met ontzettend goéééd nieuws: er komt toch een derde seizoen van Chateau Meiland. Vanochtend was Martien met dj Wietze de Jager in gesprek tijdens het radioprogramma De 538 Ochtendshow. “Ik mag jullie toch als eerste de primeur geven: er komt een nieuw seizoen!”, vertelt Martien.

Wat gaat de familie aanpakken? 

Wat we dan precies kunnen verwachten van seizoen 3? Ook daar geeft Martien duidelijkheid over: “We hebben nog een heel huis hier op het terrein staan. Daar zit inmiddels wel een nieuw dak op. Heel mooi, met lijntjes. Maar die hele binnenkant, al die muren zijn eruit, dus het hele huis moeten we gaan verbouwen.”

Uitzendmoment

De opnames beginnen binnenkort al, zo vertelt Martien. “We willen eventjes wachten tot januari en dan gaan we met volle moed de hamer en de koevoet er weer bij pakken.” Wanneer het seizoen wordt uitgezonden is nog niet bekend. Wel is Martien er zeker van dat ze bij SBS6 willen blijven. Want weggaan, dat vindt de kasteelheer ‘niet netjes’.

Lees ook: Martien Meiland ziet niets met rechteroog: ‘Ik weet niet beter’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: 538 | Beeld: Videostill Kerst op Chateau Meiland