Yes: op deze dag begint het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw

En we hoeven er helemaal niet zo lang meer op te wachten

De kijkcijferhit Boer Zoekt Vrouw gaat binnenkort weer van start, dit maakte presentatrice Yvon Jaspers vandaag bekend op de Facebookpagina van het programma. De presentatrice vertelt dat de boeren ‘niet kunnen wachten’ om een romantische zomer tegemoet te gaan. De boeren zijn niet de enige die staan te trappelen, ook wij kunnen niet wachten voor ze op de buis schitteren.

Kom maar op met het nieuwe seizoen! 

Nieuwe boeren

Houd de pennen maar in de aanslag. Op zondag 13 mei zal het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw van start gaan en worden er tien nieuwe boeren aan ons voorgesteld. In een vlog vertelt de blondine enthousiast dat het tiende seizoen binnenkort van start gaat. “Tien spiksplinternieuwe boeren stellen zich aan je voor. En ze kunnen niet wachten om samen met jou een fantastische en romantische zomer tegemoet te gaan.”

Toch een nieuw seizoen

Er komt dus toch een nieuw seizoen van het populaire datingprogramma. Na een uitspraak van Yvon Jaspers vorig jaar was het een tijdje onzeker of dit wel het geval was. Ze liet weten dat de NPO destijds ‘vooralsnog geen plannen had’ om een nieuwe reeks te maken van de serie. Gelukkig komt er dan toch een nieuw seizoen! Op 13 mei is het programma gewoon weer te zien op NPO1.

 

Lees ook: Beschuit met muisjes voor déze boer: de 67e Boer zoekt Vrouw-baby is geboren!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Boer Zoekt Vrouw Facebook | Beeld: Videostill Boer Zoekt Vrouw