Vier maanden na relatiebreuk woont Sergio Herman samen met nieuwe vriendin 

En dit is zijn nieuwe, 21 jaar jongere, vlam  

Sergio Hermans is weer verliefd. Hoewel het amper vier maanden geleden is dat zijn huwelijk met Ellemieke Vermolen op de klippen liep, woont de chef-kok zelfs al samen met zijn nieuwe vriendin. Ze wilden hun liefde eigenlijk nog even stilhouden, maar hun relatie kwam aan het licht nadat de twee in Ibiza werden gespot. 

Vlaamse vriendin

Het gaat Sergio Hermans weer voor de wind op liefdesgebied. Vier maanden nadat het twaalfjarige huwelijk tussen hem en presentatrice Ellemieke Vermolen stukliep, heeft hij weer een nieuwe vriendin. De 31-jarige Chanel Joppart, een Vlaamse ondernemer, is de gelukkige. Wat vooral opvalt, is het grote leeftijdsverschil tussen de twee tortelduifjes. Chanel is namelijk 21 jaar jonger dan de Zeeuwse ondernemer en sterrenchef. Leeftijd staat Chanel en Sergio echter niet in de weg, volgens diverse Vlaamse media zouden de twee zelfs al samenwonen. Hoewel hun relatie nog niet officieel bevestigd is, proberen ze het ook niet langer te verbergen.

Gespot

De chef-kok werd vorige week met zijn nieuwe vlam gespot tijdens een romantisch diner op Ibiza. Dat is overigens niet de eerste keer dat het stel samen is gezien. Begin april was het ook al raak. Toen werden de twee betrapt toen Sergio met te veel alcohol op achter het stuur zat. Daarnaast was het duo na de avondklok nog op straat, waarvoor ze beiden een bekeuring kregen.

Samenwonen

Inmiddels woont het kersverse koppel ruim een maand samen. Het lijkt er dus op dat ze alvast over de toekomst aan het dromen zijn. Vooralsnog willen ze het zelf nog niet bevestigen: “Sorry, privé is privé.” Voor nu moeten we het dus doen met de eerste foto van Sergio en Chanel, bekijk de foto **HIER**.

Lees ook: Gunstige cijfers: versoepelingen woensdag gaan waarschijnlijk door

Bron: AD, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress