Shelly Sterk showt haar prachtige babybuik in zwangerschapsfotoshoot

De knappe presentatrice deelt op Instagram een kiekje van haar zwangerschapsfotoshoot

Shelly Sterk is al een tijdje zwanger van haar eerste baby en deelt daarom vol trots allerlei foto’s van haar prachtige babybuik. Samen met haar man Mark krijgt de presentatrice binnenkort haar eerste kindje. De reacties op de foto van Shelly liegen er dan ook niet om, want wat ziet ze er prachtig uit!

Het is een bijzondere periode voor Shelly.

ShellyBelly

De presentatrice deelt op Instagram een foto waarop haar babybuik goed te zien is. Ze straalt in een spijkerbroek en sportbeha en houdt met een trots gezicht haar handen op haar buik. Ondanks dat Shelly al ver in een zwangerschap zit, ziet haar lijf er nog fantastisch uit! De blondine plaats onder haar eigen foto de tekst: ‘ShellyBelly’.

Positief

Ook de reacties onder de foto van Shelly liegen er niet om. De ene BN’er na de ander geeft zijn mening en deze zijn -natuurlijk- allemaal superpositief. ‘Knap!!!’, reageert Rens Kroes. Daarnaast reageert ook Tim Douwsma, die binnenkort zelf vader wordt, met de woorden ‘Echt prachtig’. Ook Quincy Trustfull is enthousiast en plaats onder de foto: ‘Mooi ben je!’. De rest van Shelly’s volgers zijn ook enorm enthousiast en laten dit onder de foto merken met reacties als: ‘Prachtvrouw’, ‘Stoer dat je zo op de foto gaat’ en ‘Mooi klein buikje heb je hoor!!!’.

It’s a boy

Onlangs maakte de blondine op Instagram bekend dat ze in verwachting is van een jongetje. Dit deed ze met een Instagramfoto, waarop ze een knalblauw ijsje in haar hand hield. Enthousiast schreef ze onder haar eigen foto: ‘Ik word een voetbalmoedertje! #hetiseenjongen #feest’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ShellyBelly ??

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

Lees ook: Politie deelt waarschuwing voor fietsers met een fietsmand- of tas

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube Shelly Sterk