Silvia van Barneveld weer gelukkig in de liefde: ‘Liefde op het eerste gezicht’

Net als haar ex-man Raymond van Barneveld heeft Silvia nu ook een nieuwe liefde gevonden

Silvia van Barneveld, inmiddels weer Silvia Walraven, heeft na een moeilijke en zware periode rondom de scheiding van haar ex-man Raymond, een lichtpuntje in haar leven gevonden. Piet is haar nieuwe liefde en Silvia kan haar geluk niet op. Op Instagram deelt ze een foto van haar nieuwe vlam.

De nieuwe liefde van Silvia van Barneveld

Silvia heeft haar nieuwe liefde Piet leren kennen via Facebook Messenger, zo laat de blondine aan RTL Boulevard weten. “Dan zit je op Messenger, je kent het wel. Beetje praten. En toen dacht ik: hèhè, eindelijk een normaal iemand die komt met leuke vragen”, vertelt Silvia in een telefonisch interview. Piet trok de stoute schoenen aan en vroeg Silvia vervolgens om een keer koffie te gaan drinken. Silvia twijfelde geen moment en antwoordde: “Ja leuk. Lekker ventje.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#soulmates

Een bericht gedeeld door Silvia Walraven (@silviawalraven) op

Liefde op het eerste gezicht

Voor Silvia is het een uitgemaakte zaak. Het was liefde op het eerste gezicht. “Je verwacht toch niet op je 54e dat je nog kan zeggen ‘liefde op het eerste gezicht’? Dan denk je toch: dat is ook een sprookje?” Silvia had niet verwacht dat het haar nog zou gebeuren, na alles wat ze de afgelopen jaren heeft meegemaakt. Vorig jaar werd bekend dat haar toenmalige man Raymond van Barneveld, na een huwelijk van 25 jaar, was gevallen voor de veel jongere Julia. Iets wat voor Silvia moeilijk te verwerken was. Inmiddels heeft ze haar leven weer op de rit en heeft Raymond haar zelfs veel geluk gewenst met haar nieuwe liefde. “Dat vind ik ook een compliment waard”, aldus Silvia.

Lees ook: Kim van Kooten steekt de draak met André en Bridget

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Soenar Chamid sportfotografie