Snurkende partner? Dankzij dít product van Aldi hoef je dat geronk niet meer aan te horen

partner anti-snurkkussen Aldi

Effectief én betaalbaar; wat willen we nog meer!

We gaven al eerder tips om jouw nachtrust wat dragelijker te maken als je een snurkende partner hebt. Of natuurlijk de nachtrust van je partner te verbeteren als jij de snurker in bed bent. Er zijn genoeg trucjes om het gebrom in de nacht wat te verminderen, maar misschien dat dit nieuwe product van budgetsupermarkt Aldi het zelfs kan laten stoppen. 

Aldi komt met een (betaalbare) optie voor alle snurkers onder ons.

Anti-snurkkussen
De goedkope supermarkt komt namelijk met een heus anti-snurkkussen op de proppen. Tot nu toe is het speciale kussen alleen in Engeland verkrijgbaar voor 4,99 pond. Mocht het kussen nou zo’n succes zijn, dan kan de supermarkt niet anders dan het product ook bij ons in Nederland te introduceren. En als je écht van het gesnurk af wil dan is een gezellig weekendje naar onze buren over de Noordzee ook geen probleem, toch?

Opent de luchtwegen
Het anti-snurkkussen wordt de ‘Slumberdown Anti Snore Pillow’ genoemd, en is zo vormgegeven dat het het hoofd iets wordt gelift tijdens de nachtrust waardoor het snurken aanzienlijk zal verminderen. De luchtwegen liggen op deze manier veel opener en daardoor kan het snurken verminderen of zelfs geheel verholpen zijn. Toch was het tot voor kort ook mogelijk om dit speciale kussen online te bestellen, echter was het zo’n succes dat het product al volledig is uitverkocht in de webshop. Dan maar hopen dat het anti-snurkkussen snel zijn weg naar de Nederlandse Aldi-schappen vindt!

 

partner anti-snurkkussen Aldi

Lees ook:Vervelend, een kapotte rits! Geen probleem, met dit trucje maak je hem makkelijk zelf!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Aldi, Libelle | Beeld: Pexels

Array