Oeps: songfestivallied Jeangu Macrooy lijkt al gelekt

jeangu macrooy songfestivallied gelekt

Is dit het nummer waar Jeangu Macrooy Nederland mee gaat vertegenwoordigen?

Ondanks dat we vanavond officieel te horen krijgen met welk nummer Jeangu Macrooy Nederland gaat vertegenwoordigen, lijkt het erop dat het nummer per ongeluk al is gelekt. Op Instagram deelde de zanger een teaser van zijn nieuwe nummer, waarbij een scherpe luisteraar opmerkte dat dit nummer verdacht veel op het nummer Grow lijkt – een nummer van Jeangu dat al op Spotify te beluisteren is. 

Teaser op Instagram

De teaser die Jeangu op Instagram plaatst, bevat eigenlijk nauwelijks muziek. Wel hoor je een specifiek geluid dat in een eerder nummer van de zanger duidelijk terugkomt. Het nummer Grow van Jeangu Macrooy lijkt verdacht veel op deze teaser. Volgens de oplettende luisteraar zou dit het nummer zijn waarmee de zanger ons land gaat vertegenwoordigen tijdens het songfestival. AVROTROS en Jeangu zelf hebben echter nog niet gereageerd.

Officiële bekendmaking

Of alle speculaties daadwerkelijk kloppen, krijgen we vanavond te horen. Tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door maakt Jeangu bekend om welk songfestivallied het dit jaar gaat. Tijdens de uitzending op woensdagavond wordt de videoclip getoond. Donderdagavond zal Jeangu opnieuw in de studio van De Wereld Draait Door aanwezig zijn om het nummer live ten gehore te brengen.

Lees ook: Let goed op: maximumsnelheid 100 kilometer per uur geldt op sommige trajecten al vanaf 13 maart

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR Agency, Daniel Kroll