Zijn Sonja Bakker en Barry van Suijdam weer samen?

sonja bakker gewichtsverlies

De twee zijn weer samen gespot

Het einde van het jaar eindigde voor Sonja Bakker met een verkeerde spreekwoordelijke knal. Zij en haar partner Barry van Suijdam kregen vorige maand knallende ruzie en zelfs de politie moest eraan te pas komen. Naar verluidt wees Sonja hem daarna de deur, maar van een breuk lijkt momenteel geen sprake meer.

Samen gespot

Afgelopen weekend werden Sonja en Barry weer samen gespot. De twee maakten samen een wandeling met hun hond op het strand van Bergen. Ook zouden de twee weer samen slapen, zo deed een bron uit de doeken tegenover Story.

Agressie

Vorige maand escaleerde het behoorlijk tussen Sonja en Barry. Laatstgenoemde gedroeg zich toen naar eigen zeggen onbehoorlijk. Het stel had een hotel geboekt, maar besloot er niet te slapen, maar met een chauffeur terug te rijden. “Ik had veel gedronken”, vertelde Barry over die avond aan RTL Boulevard. “De drank is bij mij een beetje fout gevallen, dus ik stap in de auto en we raken als een oud echtpaar in een gekibbel. En ik werd best wel verbaal agressief.”

Politie

De chauffeur van het stel raakte betrokken bij de ruzie en vervolgens slingerde Barry lelijke verwijten en uitspraken naar het hoofd van de chauffeur, waar hij op zijn beurt vervolgens van schrok. “Hij heeft de politie gebeld en terecht”, stelt Barry. “Want als ik zo hoor wat ik misschien allemaal heb uitgekraamd met mijn stomme kop…”

Later betuigde Barry veel spijt te hebben van de heftige ruzie met Sonja. Ook volgt hij volgens Story inmiddels agressietherapie.

Lees ook: Sonja Bakker reageert op kritiek rondom gewichtsverlies

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress