Wat een fantastisch nieuws voor Sonja Bakker: ‘Het liefst had ik het nog een tijdje stil willen houden’

Sonja Bakker

Wat geweldig voor Sonja

Enkele maanden geleden scheidde Sonja Bakker van haar man Jan Reus. De twee waren vier jaar lang samen, maar besloten niet meer samen verder te gaan. Stilzitten kan de dieetgoeroe niet en dit nieuws komt voor velen niet als een verassing.

Sonja is weer verliefd!

Vakantie
De gelukkige man heet Barry en ze zijn sinds twee maanden bij elkaar. “Het liefst had ik het nog een tijdje stil willen houden omdat Barry en ik elkaar nog een beetje aan het aftasten zijn. Maar ik ga er ook niet om liegen“, vertelt de 43-jarige dieetboekenschrijfster in gesprek met Story. Het tweetal is eerder deze maand samen op vakantie geweest naar Dubai en dat is snel, vindt ook Sonja. “Ja, dat is best snel. Ze zeggen weleens dat je elkaar het beste leert kennen als je samen op vakantie gaat, omdat je dan dag en nacht samen bent. Als je daarna nog steeds verder wil, zit je relatie wel goed. In ons geval klopt dat zeker.”

Parijs
Sonja’s kinderen hebben haar nieuwe vriend inmiddels ook ontmoet en dat klikt, volgens haar. “Ik wilde dat ze het van mij zouden horen en niet van een schoolvriendje die het ergens had opgevangen. Ze hebben Barry intussen ook al ontmoet en het klikte tussen hen. Vorig weekend zijn we zelfs met zijn allen naar Parijs geweest om kerstinkopen te doen.” Wij gunnen het haar van harte en hopen dat ze gelukkig is.

Lees ook: Sonja Bakker vertelt openhartig over scheiding: ‘ik ben sterk genoeg om van mezelf te houden’ 

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Nu.nl | Beeld: Videostill RTL