Sophie Perry reageert voor het eerst op het overlijden van vader Luke Perry

Ze is dankbaar voor alle liefde die ze heeft ontvangen

Luke Perry overleed maandag op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van een zware beroerte. De acteur was omgeven door zijn familie en hechte vrienden toen hij zijn laatste adem uitblies. De familie van Luke krijgt honderden steunbetuigingen, iets waar Sophie, de achttienjarige dochter van Luke Perry, dankbaar voor is.

Via Instagram bedankt ze de fans van haar vader.

Malawi

Sophie Perry was in Afrika, toen haar vader een beroerte kreeg. De 18-jarige blondine zou daar zes maanden zijn om daar te werken aan ontwikkelingsprojecten. Nadat ze het nieuws hoorde, haastte ze zich naar huis en was ze net op tijd bij haar familie om afscheid te nemen van haar vader. “Er is deze week zoveel gebeurd. Alles ging zo snel. Ik was net op tijd terug uit Malawi om bij mijn familie te zijn”, schrijft Sophie op Instagram.

Bedankt

Het overlijden van Luke Perry is niemand in de koude kleren gaan zitten. Zo herdenken Luke’s collega’s hem via social media en krijgt de familie van Luke honderden steunbetuigingen van fans. “De afgelopen 24 uur heb ik een overweldigende hoeveelheid liefde en steun ontvangen. Ik kan niet op alle honderden, prachtige berichten reageren, maar ik zie ze en ik waardeer dat jullie positiviteit naar mij en mijn familie sturen”, gaat ze verder. “Ik weet niet zeker wat te zeggen of wat te doen in deze situatie. Het is iets waar je nooit lessen over hebt gehad. Weet dat ik dankbaar ben voor alle liefde.” Tevens deelt de blondine een foto waarop ze samen met haar vader te zien is.

Bron: Instagram Lemon Perry | Beeld: Videostill