Boer zoekt Vrouw-stel Steffi en Roel nog steeds bevriend met Harold

Harrold bracht onlangs een bezoekje aan het stel

De bescheiden boerin Steffi deed vorig jaar mee aan het populaire programma Boer zoekt Vrouw. Tijdens de logeerweek bleef Steffi over met twee vrolijke mannen: Harrold en Roel. Half Nederland zat dan ook eind 2018 aan de buis gekluisterd, want iedereen leek benieuwd te zijn op wie van de heren Steffi hopeloos verliefd was geworden. Steffi koos voor Roel en bracht met pijn in haar hart het nieuws aan Harrold. Gelukkig koestert Harrold geen wrok en is hij bevriend gebleven met zowel Steffi als Roel.

Harold was onlangs te gast bij het stel.

Vriendschap en liefde

Aan het eind van Boer zoekt Vrouw 2018 werd duidelijk dat Steffi warme gevoelens had voor zowel Harrold als Roel. Ze had echter voor een van de mannen verliefde gevoelens en de ander zag ze meer als een heel goede vriend. In een van de laatste afleveringen koos Steffi voor Roel en liet ze Harrold verdrietig achter. Gelukkig bleef de sfeermaker niet bij de pakken neerzitten, want Harrold ontmoette een heel leuk meisje op een truck-show en zo vond hij alsnog het liefdesgeluk.

Bezoek

Tijdens de logeerweek was al te zien dat Roel het goed kon vinden met Harrold en Steffi liet al weten te hopen vrienden te blijven met de Brabantse trucker. Uit een foto die Steffi zondag op Instagram deelde, lijkt het erop dat haar wens in vervulling ging. Zo is op het kiekje te zien dat een grijnzende Roel naast een blije Harrold staat en dat de heren samen genieten van een biertje. “Reünie met onze Harrold”, schrijft Steffi in de caption. 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Reünie met onze Harrold ?? #boerontoer #bzv #boerzoektvrouw #toerdeboer

Een bericht gedeeld door Steffi Verhagen (@verhagensteffi) op

Lees ook: Bekende mensen van wie je niet wist dat ze linkshandig zijn

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron:Instagram Verhagen Steffi, Boer zoekt Vrouw | Beeld: KRO-NCRV, fotograaf: Linelle Deunk