Deze sterrenbeelden zijn de grootste adrenaline-junkies

adrenaline-junkies

Klopt het bij jou?

Bungeejumpen, zip-linen, raften; de avonturiers onder ons draaien hun hand er zeker niet voor om. Ondanks dat ze zich kunnen bezeren tijdens een gewaagde activiteit, nemen ze dat risico voor lief. Deze vier sterrenbeelden zijn de allergrootste adrenaline-junkies.

Hoe spannender, hoe beter!

Ram ( 21 maart – 19 april)

Het hart van de Ram gaat sneller kloppen –letterlijk en figuurlijk– van impulsieve acties. De Ram denkt niet te lang na over hun acties, omdat ze het zonde vinden van hun tijd om activiteiten te overdenken. In tegenstelling tot anderen vinden Rammen het geweldig om hun grootste angsten, betreft activiteiten, onder ogen te komen. Hoe spannende en moeilijker het is, hoe beter. Ze testen graag hun grenzen en doen dat met de volle honderd procent.

Tweelingen ( 21 mei – 20 juni)

Tweelingen willen voornamelijk lol hebben. Als ze zich vervelen zijn ze namelijk niet te genieten. Ze willen lol hebben, uitgedaagd worden en dingen doen die anderen niet durven. Ze hebben veel vertrouwen in hunzelf en in hun kunnen. Ze vinden het maar al te gek als ze iets hebben gedaan waarvan ze in de eerste instantie niet dachten dat ze het durfden.

Boogschutter ( 22 november – 21 december)

De Boogschutter zoekt het avontuur het liefst op in de natuur en in het buitenland. Ze genieten van de schoonheid van de natuur en doen dit het liefst door op spectaculaire plekken te wandelen of mountainbiken. Bovendien kunnen ze het niet laten om bijzondere watervallen, grotten en adembenemende uitzichten op te zoeken. Ondanks dat het gevaarlijk kan zijn om een bepaalde plek op te zoeken, zetten ze alles op alles om zoveel mogelijk van de natuur te kunnen genieten.

Waterman ( 20 januari – 18 februari)

De Waterman gaat alleen naar een pretpark als er achtbanen zijn om u tegen te zegen. Watermannen willen nu eenmaal een adrenaline kick krijgen. Niet alleen vinden ze het maar wat spannend om de engste achtbanen te trotseren, ze zoeken het avontuur ook op andere plekken. Zo gaat de Waterman actief op zoek naar bijzondere locaties, denk aan dineren in een onderwater restaurant of op 50 meter hoogte in de lucht.

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden zijn de grootste slaapkoppen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Your Tango | Beeld: Pexels