Stiekem gespot: deze BN’ers gaan meedoen aan Expeditie Robinson 2019

De BN’ers werden gespot op een vliegveld in Thailand

Het is elk jaar weer een verassing welke BN’ers het tegen elkaar op mogen gaan nemen tijdens Expeditie Robinson. De makers van het tv-programma doen ieder jaar weer hun best om de deelnemers geheim te houden, maar toch probeert heel Nederland te vissen naar welke sterren ze zo’n 18 afleveringen mogen volgen. Onlangs wist een reiziger in Thailand op te merken dat een aantal BN’ers op het punt stond een vliegtuig in te stappen. Dit is verdacht! 

Denk jij dat deze BN’ers mee gaan doen aan Expeditie Robinson?

Gespot

Een anonieme bron spotte de BN’ers op een vliegveld in Thailand en maakte hier heel stiekem een filmpje van. De video is inmiddels in handen van Shownieuws en zij weten het bijna zeker: dit zijn een aantal van de finalisten die deel gaan nemen aan Expeditie Robinson. Op de video zie je een aantal BN’ers die in de rij staan voor de incheckbalie op het vliegveld. Hoogstwaarschijnlijk onderweg naar een tropische bestemming in Azië?

De BN’ers

We willen natuurlijk allemaal weten om welke BN’ers het gaat. In de aflevering van Shownieuws wordt gedeeld dat het om De Smaakpolitie-presentator Rob Geus, 3FM-dj Frank van der Lende, race-expert Tom Coronel, YouTuber Kalvijn en zanger Thomas Berge gaat. Dit is een mengelmoesje van BN’ers die volgens de presentators van Shownieuws vast niet toevallig met elkaar een vakantie buiten Europa hebben geboekt.

 

Lees ook: Met deze tips vermijd je deze zomervakantie de ergste files

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: VIVA | Beeld: Videostill Videoland