Voor de échte koukleumen: déze goedkope supermarkt heeft de perfecte deken!

Nooit meer koude voeten met deze deken

Je kent mensen die het hebben, of je bent er zelf een: een echte koukleum. Met name met deze koude, regenachtige winterdagen zijn jouw handen en voeten niet meer warm te krijgen. Maar misschien is dat nu wel eindelijk verleden tijd, want deze goedkope supermarkt komt met het ultieme zachte, warme dekentje waarbij zélfs je voeten apart verwarmd worden. 

Lekker voor een avondje op de bank, samen met een filmpje en een kop warme thee.

Met sokken
Het is misschien wel een van onze favoriete budgetsupermarkten in Nederland: de Lidl. Heidi Klum bracht onlangs hier al haar kledingcollectie uit en ze hebben vaak producten een zacht prijsje hebben voor en dat voor een behoorlijke kwaliteit. Nu introduceren ze een compleet nieuw product, namelijk de zogenaamde Bootsy Woondeken. Deze bijzondere deken ligt vanaf nu in de schappen bij de meeste Lidl-filialen. Aan de onderkant van het dekentje zitten namelijk sokken! Ideaal voor de koukleum die altijd koude voeten heeft.

Favoriete deken
Perfect voor de koude winterdagen als je lekker op de bank een filmpje van Netflix gaat kijken. Vanzelfsprekend wordt ook dit product weer voor een zacht prijsje aangeboden bij de Lidl, namelijk voor €12,99. Het dekentje is in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder bruin, aubergine en antraciet. Geen tijd om langs de winkel te gaan? Dan bestel je ‘m toch gewoon online? Via deze webshop van Lidl heb je je nieuwe favoriete dekentje zo in huis!

Lees ook: Heb jij vaak last van koude handen? Dit kun je ertegen doen!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: Unsplash