Sylvia Geersen is woest op ‘respectloze’ EO: ‘Ik vind dit geen stijl’

Sylvia Geersen

Geersen: ‘Schandalige manier van kijkcijfers scoren’

Donderdag bracht de Evangelische Omroep (EO) naar buiten dat Sylvia Geersen een miskraam heeft gehad. Deze uitspraak deed de EO in een persbericht naar aanleiding van het programma Adieu God. Sylvia zou zondag in dat programma te zien zijn. Sylvia is diep geraakt door het persbericht.

Ze denkt dat het een manier is om kijkcijfers te scoren.

Schandalig
In een post op Instagram laat Sylvia weten dat ze niet gediend is van de wijze waarop de EO publiciteit zoekt. In een filmpje zegt ze: “Zoals de meesten waarschijnlijk al hebben gelezen, heb ik afgelopen jaar een miskraam gehad. Dit persoonlijke nieuws heb ik in vertrouwen aan de makers van het televisieprogramma Adieu God verteld. Helaas hebben zij ervoor gekozen om dit nieuws vroegtijdig, zonder mijn toestemming, de wereld in te helpen. Dat de EO op zo’n schandalige wijze kijkcijfers probeert te scoren vind ik geen stijl en heeft mij diep geraakt. Toch wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichtjes.”

Sukkels
De reacties onder het filmpje richten zich vooral tot Sylvia en haar miskraam. Fans proberen haar massaal een hart onder de riem te steken met veel lieve berichtjes. Over de EO kunnen ze alleen de woorden ‘sukkels’ en ‘niet tof’ zeggen. De EO heeft nog niet gereageerd.

Lees ook:

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: videostil Instagram