Sylvie Meis onthult: dit is waarom zij en Charbel de verloving hebben verbroken

Sylvie onthult de verdrietige reden achter de breuk

De sprookjesverloving tussen mediapersoonlijkheid Sylvie Meis en miljardair Charbel Aouad is voorbij. Hij vroeg haar op haar 39ste verjaardag nog ten huwelijk met een ring van een ton, maar na twee jaar samenzijn is het doek nu gevallen voor het duo. Duitse krant Bild meldde het als eerste en gaf als reden dat Sylvie en Charbel geen mogelijkheden meer zagen ‘hun levens met elkaar te verenigen’. 

Sylvie vertelt nu aan het Duitse blad Gala wat de échte reden is achter de breuk.

Kinderwens
Dat het rommelde tussen het stel werd al duidelijk toen op Instagram te zien was dat ze de feestdagen niet samen doorbrachten. Sylvie postte jaloersmakende strandfoto’s vanuit Miami op Instagram, terwijl Charbel de kerst vierde in Dubai. Later bleek dat het koppel al sinds oktober uit elkaar is. De presentatrice heeft er nooit een geheim van gemaakt nog een kinderwens te hebben, maar Charbel heeft dat niet. Dit was uiteindelijk de reden voor het beëindigen van de relatie.

Lange afstand
Daarbij had het stel ook verschillende opvattingen over waar ze zouden gaan wonen. Sylvie woont nog steeds in Hamburg en Charbel in Dubai. Hierover vertelt Sylvie: “Zo romantisch als de voorstelling van een leven samen met Charbel ook was, ons dagelijks leven en de realiteit pasten niet bij elkaar. Een relatie met zo’n afstand werkt niet op de lange termijn.” Meis heeft een moeilijke tijd achter de rug, de beslissing om de relatie te verbreken was geen eenvoudige.

Moeilijke tijd
“Het was een hele moeilijke tijd voor mij. Ik had nooit gedacht dat ik me binnen een jaar zou verloven en weer uit elkaar zou gaan. Ik heb uit het diepst van mijn hart ‘ja’ tegen zijn aanzoek gezegd. Maar soms is liefde alleen niet genoeg.” vertelt Sylvie.Ondanks de breuk gaat Sylvie vol goede moed het nieuwe jaar in: “Ik moet mezelf ontdoen van de gedachte dat de volgende man met wie ik uit ga, de ware moet zijn.”

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill