Ook deze vriendin twijfelt of de borstkanker van Sylvie Meis echt was


Na Sabia twijfelt ook Touriya Haoud aan het verhaal van Sylvie Meis

Nadat Sabia Boulahrouz bekend maakte dat ze twijfelde of Sylvie Meis wel daadwerkelijk borstkanker heeft gehad, komt nu ook Touriya Haoud met heftige uitspraken tegen Sylvie. Touriya was ooit hartsvriendinnen met Sylvie, maar aan haar uitspraken te horen is dat helemaal over: “haar leven is een leugen”, zegt Touriya tegen het Duitse roddelblad Closer.

Het zit Sylvie niet mee

Touriya

Touriya Haoud, oud-model en ex-hartsvriendin van Sylvie Meis, doet een boekje op en bij het Duitse roddelblad Closer. De twee vielen uiteen toen Sylvie scheidde van Rafael van der Vaart en begon te daten met andere mannen. Volgens Sylvie lekte Touriya alle informatie over Sylvie’s liefdesleven aan de pers. Hierdoor vertrouwde niemand Touriya en haar zaak ging failliet.

Sabia

Sabia deed haar uitspraak een aantal weken geleden in het Duitse reality programma Global Gladiators. Daarin zei ze dat ze niemand kende die kanker had gehad en dat sommige mensen een ziekte verzinnen. Sabia deed mee aan dit programma om haar imago op te krikken, want dat lag aardig op de schop nadat ze naar verluidt Rafael van der Vaart van haar beste vriendin Sylvie ‘afpakte’. Volgens Sabia gaf Sylvie destijds haar zegen om de relatie te beginnen.

Uitspraken

Om Sabia te steunen zegt Touriya tegen Closer: “Alles wat ze doet, is berekenend. Met geld kun je alles kopen. Het is walgelijk en haar leven is een leugen”. Na deze heftige uitspraken is Sylvie Meis volledig uit haar vel gesprongen en neemt ze juridische stappen om Touriya en Sabia het zwijgen op te leggen. Na de uitspraak van Sabia in Global Gladiators was Sylvie helemaal kapot, aangezien ze haar privé medische gegevens moest laten zien om te bewijzen dat ze echt kanker had, de naarste periode uit haar leven.

Lees ook: Prille relatie van Sylvie Meis met schatrijke zakenman is voorbij

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: videostill