Prille relatie van Sylvie Meis met schatrijke zakenman is voorbij

Sylvie Meis

Vandaag bevestigde ze het nieuws

Sylvie Meis gaat weer door het leven als vrijgezel. Zo wist het Duitste showbizzblad Closer als eerste te melden dat de prille relatie met de steenrijke zakenman Manuel Campos Guallar voorbij is. Hoewel het eerst nog om een gerucht ging, bevestigt Sylvie vandaag het nieuws. “Ik ben vrijgezel”, deelt ze met de Duitse krant Bild.

Het sprookje tussen de presentatrice en de zakenman is voorbij.

Geen tijd voor liefdesverdriet

Sylvie heeft geen tijd om lang te treuren over de stukgelopen relatie. De zakenvrouw heeft het erg druk met haar werk. Zo is ze momenteel als jurylid te zien in het Duitse programma Das Supertalent. “Ik ben volledig bezet door werk”, deelt Sylvie met Das neue Blatt. “De rest van mijn tijd besteed ik aan mijn zoon en familie.” 

Single

Het liefdesleven van Sylvie Meis gaat niet altijd over rozen. Zo was het lingeriemodel tot oktober vorig jaar verloofd met de zakenman Charbel Aouad uit Dubai. Ze beëindigden echter hun verloving omdat ‘de liefde alleen niet genoeg was’. “Een relatie met deze afstand werkt op de lange termijn niet”, liet Sylvie, die woonachtig is in Hamburg, destijds aan het Duitse blad Gala weten. Daarna had ze een korte relatie met de in Hamburg werkende huidarts. Vervolgens kreeg ze een relatie met Manuel Campos Guallar.

Lees ook: Glennis Grace krijgt staande ovatie na live-optreden in America’s Got Talent

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: videostill