Sylvie Meis neemt nieuwe vlam voor het eerst mee op rode loper

Sylvie Meis
Sylvie Meis is voor het eerst in het openbaar gespot met haar nieuwe vriend

Vorig jaar werd bekend dat presentatrice en lingeriemodel Sylvie Meis (40) een nieuwe liefde in haar leven heeft. Inmiddels zijn we enige tijd verder en is Sylvie nu voor het eerst in het openbaar verschenen met haar nieuwe liefde, Bart Willemsen (29). Samen bezochten ze de première van de film Misfit, de film waar het verliefde koppel elkaar heeft leren kennen.

Sylvie heeft de hoofdrol gekregen in de Duitse verfilming van de Nederlandse film.

Verliefd op de set

Sinds vorig jaar zijn Sylvie en Bart bij elkaar. Dit nieuws maakte Sylvie in december vorig jaar bekend in een interview. Tijdens de première zondag vertelde Meis aan de pers dat zij en Bart verliefd werden op de set van de film Misfit. Bart Willemsen was bij de nieuwe film betrokken als producent. Sylvie vervult de rol van strenge conrector in de film.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? @misfitderfilm Premiere in Cologne.. #glam @serenagoldenbaum #dress @jasminerbas ??Werbung/Ad Photocredit: @gettyimages

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Privéleven Sylvie

Sylvie en Bart zijn net terug van een zonovergoten vakantie in Mexico. Tijdens de première stond Sylvie zondag een Duits persbureau te woord. Ze vertelde: “Het is natuurlijk een heel apart gevoel. Dat je terugvliegt en denkt: nu komt de première, we hebben elkaar daar ontmoet.” De op privacy gestelde blondine gaf verder niet veel prijs over haar privéleven. Ook haar nieuwe liefde Bart hield zijn kaken stevig op elkaar. Wel vertelde Sylvie kort over het feit dat ze als Nederlandse al ruim tien jaar in Duitsland woont. Destijds ging ze in Duitsland wonen met haar toenmalige echtgenoot, voetballer Rafael van der Vaart. In 2013 besloot het koppel om te gaan scheiden. Sylvie had na haar huwelijk met Rafael nog enkele relaties die breed in de media werden uitgemeten. Inmiddels is de blondine erg verliefd en gelukkig met Bart Willemsen.

Lees ook: Silvia en Raymond van Barneveld kondigen scheiding aan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Nu.nl, AD | Beeld: Videostill