Terence Hill blikt terug op vriendschap met Bud Spencer

Was jij ook zo dol op de films van het duo?

Wie aan Terence Hill denkt, denkt waarschijnlijk meteen ook aan Bud Spencer en vice versa. Het Italiaanse duo veroverde met hun spaghettiwesterns vele filmharten. Van 1967 tot 1994 speelden de heren samen in tig succesvolle films. Door de vele samenwerkingen ontstond er een lange, dierbare vriendschap tussen de mannen. Het verdriet was bij Terence dan ook groot toen Bud in 2016 op 86-jarige leeftijd overleed. 

De acteur blikt regelmatig terug op zijn dierbare vriendschap met Bud Spencer op Instagram.

Terugblik

Terence denkt nog vaak terug aan zijn vriend en plaatst regelmatig dierbare verhalen over zijn beste vriend Bud op Instagram, zo ook afgelopen donderdag. “In liefdevolle herinnering van mijn vriend voor het leven”, schrijft de 80-jarige acteur bij een oude foto van hem en Bud. Tevens laat Terence in de hashtags weten dat Bud voor hem als een broer was en dat hij Bud nooit zal vergeten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In loving memory of my friend for life #budspencer #terencehill #friendsforlife #fratelli #brothers #iwillneverforgetyou

Een bericht gedeeld door Terence Hill (@terencehillofficial) op

Overlijden

Terence en Bud waren bijna vijftig jaar bevriend, toen Giuseppe, de zoon van Bud, Terence liet weten dat zijn vader was overleden. Terence kan zich nog goed herinneren wat er op dat moment door zijn hoofd ging. “Ik was in the middle of nowhere in de woestijn van Almería (Spanje) om een locaties te spotten voor mijn nieuwe film toen Giuseppe me belde. ‘Terence, mijn vader is overleden’. Ik kreeg het telefoontje op de plek waar ik Bud vijftig jaar geleden ontmoette voor onze eerste film samen”, vertelde de acteur hierover op Instagram. “Ik was erg verdrietig en in shock, maar na een paar minuten realiseerde ik me dat dit de laatste groet was van Bud en dat ik de film op deze locatie moest schieten.” In 2018 bracht Terence de film My Name is Thomas uit en droeg deze op aan zijn beste vriend Bud. De dochters van Bud Spencer, Diamante en Cristiana, kwamen naar de première toe om Terence te steunen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Grazie Terni! Grazie @veronicabitto , Cristiana Pedersoli, Diamante Pedersoli, Sal Borgese ! Grazie a tutti voi #ilmionomeèthomas #terencehill #grazie

Een bericht gedeeld door Terence Hill (@terencehillofficial) op

Lees ook: Zo ziet de kleinzoon van Bud Spencer eruit 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Terence Hill | Beeld: Videostill Watch Out We’re Mad!