Kijkers enthousiast over terugkeer Frank en Rogier, De Erfgenaam nog populairder

Frank en Rogier programma

De twee nieuwe programma’s trokken beide meer dan 900.000 kijkers

De terugkeer van stylistenduo Frank en Rogier werd warm onthaald op televisie. Maar liefst 906.000 mensen zaten aan de buis gekluisterd om het nieuwe programma te kijken. Ruben Nicolai trok met De Erfgenaam later die avond echter een nóg groter publiek.

Bed & Breakfast

Na Paleis voor een Prikkie richten stylisten Frank en Rogier zich op het opknappen van Bed & Breakfasts in Frank en Rogier checken in. En dat lijkt wel in de smaak te vallen bij de kijkers. Fans laten in grote getalen weten dat ze blij zijn om het duo weer terug te zien op televisie, wat ook blijkt uit de kijkcijfers. De reacties zijn echter niet louter positief. Sommige Twitteraars vinden Frank en Rogier nog even leuk, maar het concept minder. Verder verbazen mensen zich over het achterstallig tuinonderhoud van de eerste B&B…

De Erfgenaam

Frank en Rogier waren niet de enige die na een zomer vol herhalingen weer een nieuw programma lanceerden. Ook Ruben Nicolai scoorde goed met De Erfgenaam. Daar keken maar liefst 998.000 mensen naar. In dit programma helpt Ruben onvindbare erfgenamen op te sporen. En zoals we gisteren zagen, levert dat gepuzzel ook iets op.

Lees ook: Kijkers teleurgesteld nieuw seizoen Paleis voor een Prikkie

Bron: Televizier | Beeld: Videostill