Lelijk of leuk: The Flintstone House in Californië

Een doorn in het oog voor de inwoners van het stadje Hillsborough in Californië

‘Flintstones, meet the Flintstones,’ alleen al bij het horen van deze tekst komen de herinneringen aan de serie over the Flintstones naar boven. Florence Fang is overduidelijk ook fan van de animatieserie en toverde haar stulpje om tot een waar Flintstones-paradijs. Tot groot ongenoegen van de inwoners van Hillsborough.

De buren zien de yabba dabba doo er niet van in.

The Flintstone House

Florence Fang kocht in 2017 het oranje-paars gekleurde huis. Voordat Fang de bijzondere woongelegenheid kocht, werd het stulpje verhuurd als Airbnb. De inwoners van Hillsborough waren al niet zo’n fan van de opvallende woning, maar Florence deed er nog een schepje bovenop toen ze er ging wonen. De eigenaresse decoreerde de tuin met grote beelden van dino’s. Tevens pronkt de tekst yabba dabba doo ook in haar tuin. Iets waardoor de ogen van de buren van Florence bloeden. De yabba dabba doo is in hun ogen toch echt een yabba dabba don’t.

Welstandsregels geschonden

Hoewel toeristen dol zijn op The Flintstone House, geldt het tegenovergestelde voor de inwoners van Hillsborough. Zo meldt het bestuur van het stadje dat Florence de lokale welstandsregels schendt met haar opvallende huis en tuin. Het huis van de media-onderneemster is door de inwoners bestempeld tot publieke ergernis. Vorig jaar werd Florence al verzocht om de beelden van de dino’s en de tekst yabba dabba doo te verwijderen. Florence gaf daar echter geen gehoor aan en betaalde daarom en boete van 200 dollar. Haar kleinzoon zegt dat zijn oma er niet aan denkt om haar tuin te veranderen.

Bekijk hieronder beelden van het huis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#flinstonehouse #sanfrancisco #bayarea #california #westcoast #thewestisthebest #sun #trees

Een bericht gedeeld door Rick Johnson (@luna_el_coyotez) op

Bekijk in de onderstaande video hoe het huis er vanbinnen uitziet.

 

Lees ook: Man bouwt garage om tot volledig huis voor zijn moeder

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: KPIX CBS SF Bay Area, AD | Beeld: videostill