Huh! Heb jij deze zangeres in The Passion gespot?

The-Passion

De zangeres had een onverwachte cameo

Gisteren was het weer zover: The Passion was op tv. Het paasspektakel werd dit jaar in Roermond gehouden en had zoals altijd een grote sterrencast. Naast het indrukwekkende optreden van Freek Bartels, is er nog iets wat voor opgetrokken wenkbrauwen zorgde bij de kijkers thuis. Heb jij haar gezien?

Freek Bartels

In The Passion wordt ieder jaar hetzelfde paasverhaal verteld. Dit jaar had Freek Bartels de eer om Jezus te spelen en dat deed hij dit met veel verve. Dit hebben de mensen ook thuis opgemerkt, want Twitteraars spraken vol lof over de zanger op Twitter. Zo zei een Twitteraar over zijn vertolking van het lied ‘Laat me niet alleen: “Echt hoor.. deze man.. zingt altijd het kippenvel op mijn armen”.

Andere rollen

Naast Freek Bartels, waren er meer BN’ers die te zien waren. Zo speelde Humberto Tan de verteller en vertolkte Trijntje Oosterhuis de rol van Maria. Leo Alkemade kroop in de huid van Petrus, Rob Dekay was Judas en Tygo Gernandt Pilates.

Famke Louise

Naast de sterrencast, was er dit jaar ook een rol weggelegd voor Famke Louise. De zangeres vertolkte de rol van Barabbas. Iets wat bij de kijkers thuis niet over het hoofd is gezien. Op Twitter deelt een kijker: “Serieus, Femke Louise?! Noujaaa…”. In voorgaande edities werd de rol van Barabbas gespeeld door Dennis van der Geest, Dave Roelvink, John de Wolf en Rapper Jebroer.

Heb jij de zangers ook gespot?

Lees ook: Haal de vlag van zolder: 65e editie Eurovisiesongfestival toch met publiek
Bron: Shownieuws, AD | Beeld: BrunoPress

Array