Tiësto wil zijn eerste dochtertje tweetalig opvoeden

tiësto dochter

Met zijn Amerikaanse vrouw is hij nog aan het onderhandelen over een Nederlandse naam

Tiësto en zijn Amerikaanse vrouw Annika Backes zijn de dagen aan het aftellen. Over een paar weken worden zij namelijk voor het eerst ouders. Het stel, dat in de Verenigde Staten woont, krijgt een dochtertje. De Nederlandse dj wil al wel verklappen dat hij zijn dochter tweetalig gaat opvoeden.

Speciale band

“Ja, ik ga haar zeker de Nederlandse taal meegeven. Zo kan ik mooi met haar in codetaal praten als mama het even niet mag horen”, grapte de 51-jarige dj op SLAM! Natuurlijk hoopt hij ook dat zijn dochter een speciale bang krijgt met Nederland, zijn thuisland. “Ik hoop ook echt dat ze een speciale interesse zal hebben in de Nederlandse cultuur. Ik ben zelf ook een oerhollandse jongen die toevallig in Amerika woont.”

Nederlandse naam

Over de naam zijn Thijs Verwest, zoals Tiësto eigenlijk heet, en Annika het nog niet eens. Thijs wil zijn dochtertje eigenlijk een Nederlandse naam geven. “Maar in Amerika zijn de meeste namen toch lastig uit te spreken. We zijn het er onderling ook nog niet helemaal over eens”, vertelt hij. “Maar we hebben gelukkig nog een maand.” Wij zijn benieuwd hoe het meisje uiteindelijk gaat heten!

View this post on Instagram

“Mom and dad” At Miramar in Santa Barbara

A post shared by Tie?sto (@tiesto) on

Lees ook: 5 dingen die je nog niet wist over dj Tiësto

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube