Tim Douwsma en Elske krijgen hun eerste kindje!

Het stel kan hun geluk niet op

Sinds Tim Douwsma tot over zijn oren verliefd is op jeugdvriendin Elske steekt hij zijn toekomstplannen met haar niet onder stoelen en banken. Zo wonen de twee al samen in Friesland en vertelde hij openhartig over zijn kinderwens. Tims grote droom komt binnenkort uit, want het stel verwacht hun eerste kindje samen!

De 31-jarige zanger bevestigt het heuglijke nieuws aan de Telegraaf.

Kinderwens

Midden april deed Tim al een boekje open over zijn relatie aan weekblad Weekend. Zo deelde hij dat hij dolgelukkig is met Elske en dat de twee niet konden wachten om een gezin te stichten. Zo deelde Elske al dat er zeker ruimte in huis is voor de babykamer. Deze moeten ze binnenkort al gaan inrichten, want Elske is zwanger!

Zwangerschap

Toen de twee officieel samenwoonden bevestigde Tim dit aan Privé, maar wat hij nog niet vertelde is dat zijn 30-jarige vriendin toen al in verwachting was. Iets wat hij lastig vond om voor zich te houden. “Het was moeilijk om het nog niet te vertellen, maar het was nog in een fase dat het alle kanten op kon gaan. Nu mag iedereen het weten, ik word vader!” De grote wens van Tim komt hierdoor in vervulling. “Hier kun je natuurlijk alleen maar van dromen. We zijn zo gelukkig.” Toen Tim en Elske zagen dat de zwangerschapstest positief was, konden ze hun ogen niet geloven. De twee haastten zich daarom naar de drogist om een nieuwe test aan te schaffen, ook deze was positief. “Toen wisten we het zeker, we worden vader en moeder. We vlogen elkaar in de armen en begonnen spontaan van geluk te huilen. Dat moment vergeet ik nooit meer.”

Ouders

Tim en Elske zijn dolgelukkig, ook de moeder van Tim kan haar geluk niet op. Zo liet de zanger weten dat zijn ouders dolenthousiast zijn. Zijn moeder moest zelfs een traantje wegpinken. “Toen ik het vertelde, werd ze helemaal emotioneel. ‘Dit is het mooiste cadeau dat je mij ooit zal kunnen geven’. Dat was zo mooi om te horen van je moeder. Maar ook mijn vader, die gescheiden is van mijn moeder, viel mij vol ontroering in de armen. Iedereen is zo blij voor ons.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In woorden niet uit te drukken hoe dankbaar en gelukkig wij zijn met dit wonder! ?????????

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

Lees ook: Ilse DeLange ontroert kijkers door in het Nederlands te zingen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterst!

Bron: Telegraaf | Beeld: Videostill RTL Late Night