Tim Douwsma en vriendin Elske zijn trotse ouders geworden van een zoon

Tim maakte het heugelijke nieuws zojuist bekend via Instagram

Zanger Tim Douwsma kan zijn geluk niet op! Hij is voor de eerste keer vader geworden. Dit nieuws maakte hij zojuist bekend via Instagram. De blonde zanger en zijn jeugdvriendin Elske zijn in de nacht van dinsdag op woensdag de trotse ouders geworden van…

Tim Douwsma deelt gelijk een eerste kiekje van zijn prachtige zoon.

Bekendmaking

De zanger is zo trots als een pauw. “Wij zijn zooo trots!!”, schrijft Tim bij zijn bericht op Instagram. “Mogen wij aan jullie voorstellen, onze zoon Dez Douwsma. Vannacht geboren. En mem en Dez maken het super! Supertrots op mijn vrouw!! Wat een krijger. Dit gevoel is onbeschrijfelijk.”

Apetrots

Aan Shownieuws laat de zanger weten dolgelukkig te zijn met de geboorte van zijn eerste kindje. “Dez is twee weken te vroeg geboren. Het ging allemaal ineens heel snel! We zijn echt superblij!”

Geslacht verklapt

Het dolverliefde stel maakten in april bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. In juni wisten de twee al wat het geslacht van hun kindje is, maar dit nieuws wilden ze liever nog even voor hunzelf houden. Toch ging Tim niet veel later de mist in met een foto die hij op zijn Instagram plaatste. Op de foto waren op de achtergrond blauwe kleertjes te zien. Enkele weken later liet de zanger aan de media weten inderdaad een jongetje te verwachten samen met zijn liefde Elske.

Lees ook: Kirsten en Nick Schilder zijn 14 jaar samen en dat wordt gevierd met een kiekje uit de oude doos

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Tim Douwsma | Beeld: Videostill RTL Late Night