Tranen in haar ogen: Gallyon neemt afscheid van Hart van Nederland

gallyon

“Ik vertrek met de allermooiste herinneringen en kijk terug op een prachtige tijd”

Afgelopen maandagavond zagen we presentatrice Gallyon van Essem voor de laatste keer in de uitzending van Hart van Nederland. Met tranen in haar ogen nam Gallyon afscheid van alle kijkers. Dit deed ze door een emotioneel praatje te houden aan het einde van de uitzending. Helaas koos de presentatrice er niet zelf voor om het nieuwsprogramma te verlaten. 

De presentatrice maakte in 1995 haar intrede bij het nieuwsprogramma van SBS 6.

Crisis

In de afgelopen periode werd in RTL Boulevard al bekend gemaakt dat het nieuwsprogramma Hart van Nederland onder een vergrootglas lag. Het programma ging op de schop en er werden meerdere nieuwslezers ontslagen, aangezien het tijd was voor vernieuwing. Nog steeds is er sprake van een crisis bij het nieuwsprogramma, waarvan ook Gallyon het slachtoffer werd.

Prachtige tijd

“Dan komt nu het moment dat ik wist dat komen ging”, gaf Gallyon aan het einde van de uitzending aan. “Ik heb vanmiddag prachtig afscheid genomen van mijn collega’s. Ze hebben een fantastische film gemaakt en op de redactie laten zien. Nu neem ik afscheid van u, lieve kijker.” Haar verhaal maakte ze af door te zeggen: “Ik vertrek met de allermooiste herinneringen en kijk terug op een prachtige tijd.” Daarnaast riep de presentatrice alle kijkers op gezond te blijven en genoeg lol te maken.

Lees ook: Emotionele Meghan Markle: ‘Het gaat niet zo goed met mij’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Hart van Nederland