Triest: zwangere hond Jip werd nooit opgehaald uit het hondenpension

Jip werd door haar baasjes nooit meer opgehaald

Zo nu en dan gebeuren er hartverscheurende dingen waarbij onze trouwe viervoeters simpelweg aan hun lot worden overgelaten. Zo ook Jip, de 7-jarige herdershond, werd door zijn baasjes achtergelaten in het hondenpension. Arme Jip werd helaas nooit meer opgehaald. Het hondenpension deelt het trieste nieuws in een Facebook bericht en zoekt op deze manier een nieuw thuis voor Jip. 

Baasjes op ‘vakantie’

Dierenverzorgster Christel vertelt aan NH Nieuws dat de baasjes van Jip op ‘vakantie’ zouden gaan. Echter kwamen de baasjes van Jip de viervoeter nooit meer ophalen. “Helaas komt het regelmatig voor dat huisdiereigenaren op deze manier van hun viervoeter af proberen te komen. Erg triest”, legt Christel uit.

Zwangere Jip

Om het verhaal nog verdrietiger te maken: herdershond Jip bleek ook nog eens zwanger te zijn. De viervoeter was al zwanger toen ze werd achtergelaten in het pension. “Ze had eigenlijk op een roze op blauwe wolk moeten zitten, maar het werd voor haar een droevige tijd”, laat het pension weten aan NH Nieuws. De puppy’s hebben inmiddels allemaal een huisje gevonden, maar helaas verblijft herdershond Jip nog altijd in het pension.

Oproep op Facebook

Op Facebook plaatst het pension een lief bericht. Hierin wordt duidelijk dat Jip een moeilijke tijd achter de rug heeft en hierom een fijn plekje verdient. “Naar mensen is ze een hele vriendelijke hond, maar met andere dieren kan ze niet zo goed omgaan”, vertelt het pension in het bericht. Daarnaast wordt duidelijk dat Jip gek is op een balletje, graag samen wandelt of loopt naast de fiets. Daar komt nog bij: Jip ziet er ontzettend lief uit.

Lees ook: MAFS-Thierry in de wolken met zijn kersverse vrouw: ‘Het is alsof we elkaar al jaren kennen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash