Trouwdatum van Johnny de Mol en Anouk van Schie is bekend!

De grote dag staat al bijna voor de deur

Vorig jaar september vroeg Johnny de Mol zijn vriendin Anouk van Schie ten huwelijk. De blondine zei volmondig ja, maar veel details over de bruiloft wilden Johnny en Anouk niet kwijt. Echter heeft een familielid per ongeluk toch wat meer verklapt.

Linda de Mol praatte per ongeluk haar mond voorbij.

Trouwdetails

Aan Shownieuws gaf Johnny afgelopen juli iets meer details weg over de bruiloft, maar dit was wel erg summier. Hij vertelde dat de bruiloft ‘ergens volgend jaar’ gepland stond en dat het ‘in ieder geval niet in Nederland’ zou zijn. Toch lijkt het erop dat dat niet helemaal waar is. De bruiloft zou naar verluidt al dit jaar plaatsvinden en het was niemand minder dan tante Linda de Mol die dat verklapte.

Familieband

Tijdens een gesprek met journalist Antoinette Scheulderman op haar eigen festival LINDA.festival praatte de presentatrice per ongeluk haar mond voorbij. De cover van het magazine LINDA nummer 76 werd besproken. Op de cover zie je Linda, samen met haar neef Johnny en broer John. Haar familie is erg belangrijk voor haar, maar het is niet zo dat ze elkaar om de haverklap zien. “We lopen de deur niet bij elkaar plat, want we zijn heel druk, maar volgende week zijn we allemaal weer bij elkaar, want Johnny gaat dan trouwen.” Het lijkt er dus op dat Johnny en Anouk elkaar op 6 of 7 oktober het jawoord gaan geven.

Jurk

Onlangs plaatste Anouk nog een kiekje van haarzelf met haar goede vriendin Nikki Plessen op Instagram terwijl zij en haar vriendin in Londen waren. Hier zouden ze samen haar trouwjurk op gaan halen. We zijn benieuwd hoe Anouk er op haar grote dag uit zal zien!

Lees ook: Trotse vader Johnny de Mol openhartig over zoon: ‘Het gaat supergoed’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: Hollandse Hoogte