Update: ‘Barbie is naar een zorginstelling gebracht’

Ze is ontslagen uit het HagaZiekenhuis in Den Haag

Afgelopen vrijdag werd Samantha de Jong (28), beter bekend als Barbie met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Gedurende het weekend bleef het stil over de gezondheid van Barbie. Nu laten bronnen dichtbij Barbie aan het weekblad Privé weten dat de realityster uit het ziekenhuis is. Ze zou zijn overgebracht naar een zorginstelling. 

Wat er precies met haar aan de hand is, is nog niet bekend.

Buiten levensgevaar
Zaterdag werd bekend dat de blondine buiten levensgevaar was, nadat ze vrijdag met spoed werd opgenomen in het HagaZiekenhuis in Den Haag. Ex-man Michael van der Plas vloog vrijdag per direct vanuit Spanje naar Nederland. Zo had hij naar eigen zeggen niet eens de tijd gehad om een onderbroek te pakken. Aan RTL-Boulevard laat hij weten dat hij er nu voor de kinderen is en iets leuks met ze gaat doen.

Nieuwe liefde
Eerder deze week leek het Samantha juist zo voor de wind te gaan, zo maakte ze op Facebook bekend weer een nieuwe liefde te hebben. Toch werd ook duidelijk dat haar nieuwe vriend niet welkom is bij Barbie in het ziekenhuis en wordt tegengehouden om naar binnen te gaan.

Wanneer Barbie precies naar huis mag, is nog niet bekend. Wij hopen dat alles goed met Samantha gaat en hopen snel een update te kunnen geven over de situatie.

Lees ook: Vriend van Barbie mag niet bij haar: ‘Ik word tegengehouden’

Bron: RTL Nieuws | Beeld: videostill, YouTube