Bijzonder: vader woedend om ‘pikante’ selfies van dochter in Het Spijt Me

“Ik heb hem zo erg gekwetst”

Dat kleine ruzies soms uit kunnen draaien tot iets enorm groots, is in de laatste aflevering van Het Spijt Me erg duidelijk geworden. De destijds 16-jarige dochter Zildian plaatste volgens haar vader te ‘pikante’ foto’s op Instagram. Dit bleef niet bij enkel een verwijt, maar liep uit tot een grote ruzie. Vader en dochter hebben elkaar sindsdien niet meer gezien. Hoog tijd om deze ruzie bij te leggen.

De dochter heeft een heftige tijd achter de rug.

Heftige jeugd

De ouders van Zidian scheidden toen ze negen jaar oud was. Op 9-jarige leeftijd ging Zidian bij haar moeder wonen. Haar moeder kreeg in die periode een nieuwe vriend, maar deze stiefvader bracht niet veel goeds in het gezin. De stiefvader had losse handjes, waar Zidian het slachtoffer van was. Na flink veel onrust stoken – lees: roken, drugs en nachten weg – hield Zidian in deze periode altijd contact met haar vader. Totdat hij het niet eens was met haar foto’s op social media.

‘Hoerig’

Zo’n drie jaar geleden plaatste Zidian foto’s met een duckface op Instagram die volgens haar vader véél te uitdagend waren en noemde het ‘hoerig’. Nog erger: hij schaamde zich zelfs voor zijn dochter. Volgens Zidian klinkklare onzin, aangezien zij de foto’s gewoon plaatste om erbij te horen. “Iedereen plaatste foto’s met een duckface.”

Ruzie

Na de opmerking van haar vader schoot Zidian flink uit haar slof. Alle mogelijke scheldwoorden slingerde Zidian naar het hoofd van haar vader en dit zorgde uiteindelijk voor een breuk. “Ik had dat niet moeten zeggen. Want het heeft de deur dichtgedaan. Ik heb hem zo erg gekwetst.”

Open einde

In de aflevering van Het Spijt Me probeert presentatrice Caroline Tensen de twee te herenigen. Maar dit verliep zonder succes.  De vader van Zidian wilde niet meewerken en liet Caroline alleen zonder camera’s binnen in zijn huis. Volgende de presentatrice voelt de vader nog zoveel boosheid en verdriet. “Hij is zo enorm teleurgesteld.” Volgens de vader kan hij het niet nu, maar moet dochter Zidian geduld hebben.

Lees ook: Steenrijk, Straatarm: Age ontroert kijkers met zijn bijzondere verhaal

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTLXL