Veranderingen in opkomst: deze twee GTST-acteurs gaan de serie verlaten

gtst-acteurs

De serie ligt al een flinke tijd onder vuur

Het is al een tijdje een probleem: de kijkcijfers van de serie Goede Tijden Slechte Tijdens dalen flink. Of het nu aan het percentage online kijkers – zoals op Videoland – of de kwaliteit van de serie ligt, is nog een discussiepunt. Creatief directeur van RTL, Peter van der Vorst, neemt de serie onder zijn hoede en gaf destijds aan dat een er een verandering plaats gaat vinden. Hoe? Door twee GTST-acteurs uit de cast te schrappen. 

De twee acteurs moeten hoogstwaarschijnlijk de serie verlaten.

Geruchten

Een officiële bevestiging is er nog niet, maar het lijkt erop dat Kimberly (Britt Scholte) en Rover (Floris Bosma) de serie gaan verlaten. Volgens het weekblad Televizier zijn er meerdere signalen waaruit duidelijk blijkt dat de twee langzaam afscheid nemen van de serie. Zo zijn de twee niet te zien in de maandtrailer voor november en plaatst Britt verschillende throwbacks op Instagram, waardoor het lijkt alsof de actrice de serie achter zich laat.

Veranderingen

Fans raken niet uitgepraat over de serie, op een niet-positieve manier. De serie zou volgens sommigen te veel gaan lijken op de tienerserie Spangas. De personages en verhaallijnen zouden namelijk te ‘kinderachtig en puberaal’ zijn. Daarnaast dalen de kijkcijfers van de soapserie. Oftewel: een verandering is wel op z’n plek.

Verhaallijn

Of het klopt dat de twee acteurs de serie gaan verlaten? Dat is op dit moment nog niet zeker. Kimberly tekende in de serie onlangs een contract voor een Amerikaans vlogbedrijf. Dit bedrijf wil de brunette naar de VS halen, wat natuurlijk perfect aansluit op het vertrek van de actrice. Daarnaast zal Rover hoogstwaarschijnlijk zijn grote liefde in het buitenland achterna gaan reizen.

Lees ook: Kijkers kritisch op groot gezin in eerste aflevering Paleis voor een Prikkie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill GTST