Dit bedrag verdient presentatrice Yvon Jaspers per minuut

Het gaat om een flink bedrag

Trouwe Boer zoekt Vrouw-kijkers kunnen zich geen aflevering zonder Yvon Jaspers voorstellen. De KRO-NCRV-presentatrice verschijnt al jarenlang op de televisie en is voornamelijk het gezicht van de populaire boerendatingshow. Dat de presentatrice vanwege haar kwaliteiten flink betaald krijgt, lijkt ons niet meer dan logisch. Maar om wat voor bedrag dit precies gaat? Weekblad Party rekende het uit. 

Aantal minuten in beeld

Volgens Party zou Yvon Jaspers jaarlijks zo’n 200.000 euro verdienen met haar presentatieklussen. Aangezien Yvon voornamelijk in de programma’s Boer zoekt Vrouw en Onze Boerderij verschijnt, is het weekblad aan het rekenen geslagen. Met een stopwatch in de hand zijn – ja, echt – alle minuten waarop Yvon Jaspers in beeld kwam opgenomen.

Verschillen per aflevering

De oplettende kijker heeft misschien al opgemerkt dat Yvon niet in elke uitzending de hoofdrol speelt. In sommige afleveringen kwam de blondine namelijk maar drie tot vijf minuten in beeld. Dit gemiddelde werd echter een stuk hoger door de uitzending waarin Yvon de brieven aan de boeren bracht. Het totale aantal minuten waarop Yvon Jaspers in beeld kwam was volgens Party ongeveer 160 minuten. Wat uit deze berekening blijkt? Yvon verdient volgens Party, gebaseerd op haar geschatte jaarlijkse inkomen, zo’n 750 euro per tv-minuut.

Lees ook: Bridget Maasland blikt terug op afgelopen maanden

Bron: Shownieuws | Beeld: KRO-NRCV, door Linelle Deunk