Diep verdriet bij Monique en André na overlijden oma Corrie

De oma van Monique Westenberg kwam gisteravond te overlijden

Gisteravond heeft Monique Westenberg afscheid moeten nemen van haar oma Corrie. Monique noemde haar oma ‘koningin’ en laat op Instagram weten dat haar verdriet enorm groot is. Niet alleen Monique plaats een foto van oma Corrie, maar ook ex-vriend André Hazes laat van zich horen. 

“Mijn hart is voor altijd gebroken.”

Oma Corrie

Met een foto op Instagram waarop we oma Corrie flink zien glimlachen, neemt Monique afscheid van haar oma. Onder de vrolijke foto plaatst de blondine een emotionele tekst. “Onze koningin. Onze steun en toeverlaat. Onze ‘moeder’. Ons alles!”, schrijft Monique onder de foto.

Overleden

De blondine deelt in haar Instagram bericht dat oma Corrie op dinsdagavond op 88-jarige leeftijd om 20:00 uur is overleden. “Vandaag om 20:00 uur is de allerliefste, de mooiste, de krachtigste vrouw in ons leven naar de hemel gegaan. Mijn hart is voor altijd gebroken.”

André Hazes

Ondanks dat het koppel niet meer samen is, was ook André flink op oma Corrie gesteld. De zanger plaatst een foto van Corrie op zijn Instagram en geeft aan dat zijn beste vriendin er niet meer is. “Mijn allerbeste vriendin is niet meer. Een moeder in de tijd dat ik die even niet had. Een luisterend oor. Een uitgesproken mening. Een van de weinige mensen waar ik iets van aannam. Bedankt voor de liefde, warme maaltijden, open deur en puurheid. Hou van je Cor.”

Lees ook: Roel van Velzen pakt online pester op social media aan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill