Verdrietig nieuws voor Daphne Deckers, we wensen haar veel sterkte

Ze deelde het nieuws met haar volgers op Instagram

Erg verdrietig nieuws voor voormalig Nederlands fotomodel, Daphne Deckers (49). Ze deelde een emotionele boodschap op haar Instagram-account dat haar vader Johan is overleden. Hoe oud haar vader is geworden en waaraan hij precies is overleden is niet bekend. 

Daphne heeft altijd een hechte en goede band met haar ouders gehad.

Hechte band
Deze hechte band was op te merken omdat ze regelmatig nog naar Valkenburg reisde om haar ouders te bezoeken. Bij de foto die ze heeft gedeeld over dit verdrietige nieuws schrijft ze: “Dag lieve papa en trotse opa Johan… We gaan je zo missen!”. In een eerder interview liet Daphne vallen dat haar ouders het niet altijd eens waren met de keuzes in haar carrière: “Ze kwamen er na een aantal jaren achter dat het eigenlijk wel goed met me ging als model. Mijn ouders zagen hoe ik ermee omging. Ze waren ook heel trots op mijn eerste boek.” Tenslotte sluit ze af: “Het meest trots zijn mijn ouders op het product dat ik heb afgeleverd: mijn kinderen”.

Privé en carrière
Daphne trouwde in juli 1999 met voormalig tennisser Richard Krajicek. Samen kregen ze twee kinderen, zoon Alec en dochter Emma. Ze is niet alleen bekend als voormalig fotomodel, maar heeft inmiddels ook schrijfster, presentatrice, columniste, actrice en scenarioschrijfster op haar cv staan. Het bekendste tv-programma dat ze enige tijd heeft gepresenteerd was Hollands Next Top Model, dat zij vanaf het tweede seizoen heeft overgenomen van Yfke Sturm.

Dag lieve papa en trotse opa Johan… We gaan je zo missen! ??

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphne_deckers) op

Daphne Deckers samen met haar gezin:

Een gelukkig 2018! ?

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphne_deckers) op

Lees ook: Is dit de nieuwe liefde van Sylvie Meis? Als we déze beelden mogelijk geloven…

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram, Libelle | Beeld: videostill, RTL Late Night