Is dit de nieuwe liefde van Sylvie Meis? Als we déze beelden mogelijk geloven…

Sylvie Meis en haar vlam werden samen op een date gespot in Hamburg

De laatste tijd zagen we Sylvie Meis (39) steeds vaker voorbij komen in de media. Zo werd begin januari bekend dat de verloving tussen haar en Charbel is verbroken en werd ze ontslagen door RTL in Duitsland. Toch lijkt voor haar niet alles tegen te zitten; als we de volgende beelden mogen geloven tenminste…

De Duitse media zijn ervan overtuigd dat Sylvie weer een nieuwe liefde in haar leven heeft.

Paparazzi
De knappe presentatrice is namelijk op een intieme date gespot in Duitsland. De man is voor nu nog onbekend. InTouch, een Duits magazine beweert dat de twee een leuke avond hebben gehad samen in Hamburg. Een journalist spotte haar in een donker hoekje met een man. Ondanks verschillende pogingen van de blondine om zich te verstoppen voor de paparazzi is dat niet gelukt. Eén en één is twee, de geruchten verspreidde zich binnen no-time over de nieuwe liefde van Sylvie Meis.

De date
De journalist in kwestie, Darius, weet precies om over wat voor man het hier gaat. “Hij midden dertig en is een Nederlandse arts die momenteel in Duitsland woont. Ze kennen elkaar al wat langer, maar zijn nog niet in het openbaar verschenen”, beweert de journalist. Sinds oktober vorig jaar was de verloving tussen Sylvie en Charbel verbroken. De journalist zegt hier nog over: “Het lijkt misschien relatief snel, maar misschien heeft Sylvie iemand nodig die haar opbeurt en ondersteunt. Misschien is Sylvie niet graag alleen en heeft ze iemand naast zich nodig.” Wij zijn benieuwd hoe dit avontuur tussen de twee verder verloopt!

Lees ook: Sylvie is het zat dat iedereen dít over haar denkt

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill