Wat een verdrietig nieuws voor Simon Keizer. Wij wensen hem veel sterkte

Simon Keizer vertelt over het verlies van een dierbaar gezinslid

Er heerst veel verdriet bij Simon Keizer en zijn Annemarie. Ze hebben noodgedwongen afscheid moeten nemen van een heel dierbaar gezinslid, namelijk hun hondje Kyra. De chihuahua kreeg plotseling epileptische aanvallen en dat werd het kleine hondje fataal.

In een vlog vertelt Simon over het verlies en wat dat met hem doet.

Klein
Het kleine hondje is al enige tijd geleden overleden en Simon heeft nu verteld wat dit met hem gedaan heeft. Naar eigen zeggen had hij het eerder ‘te druk’ en kon hij het ook niet droog houden. “Er wordt nog wel eens lacherig gedaan, dat een gast van 1,91 meter twee chihuahua’s thuis heeft en, eerlijk is eerlijk, het ras kwam ook niet bij mij vandaan,” vertelt de zanger. “Het is heel fascinerend dat, hoe klein ze ook zijn, ze dat compenseren met de vreugde en liefde die ze je elke dag geven.”

Aanvallen
Het was volgens Simon heel schokkend dat Kyra plotseling aanvallen kreeg. In eerste instantie leek Kyra te herstellen van de aanvallen, maar op 5 september lukte het haar niet meer om uit de aanvallen te komen. “Van het ene op het andere moment was kleine Kyra er niet meer. Ik had ook nooit kunnen vermoeden dat je van zo’n klein beestje zo veel verdriet kon voelen.” Wij wensen Simon en Annemarie heel veel sterkte toe met dit verlies.

In deze vlog vertelt Simon over het verlies van zijn kleine hondje. Hij deelt daarbij ook beelden van de aanvallen en die kunnen als schokkend worden ervaren.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Youtube | Beeld: videostil Nick&Simon