Het verhaal achter het bijzondere kapsel van Nathan Rutjes

Veel WIDM-kijkers vragen zich af wat het verhaal achter dit iconische kapsel is

Oud-voetballer Nathan Rutjes is sinds de start van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? elke zaterdagavond te zien op de buis. De opvallende oud-voetballer staat niet alleen bekend om zijn hilarische uitspraken na de wedstrijd. Menig kijker verbaast zich over zijn iconische kapsel. De prangende vraag is dan ook: wat is het verhaal achter het kapsel van Nathan Rutjes?

Aan de slag met de tondeuse

In een interview met Viva geeft Nathan Rutjes antwoord op deze veelgestelde vraag. Hij vertelt openhartig over zijn derde levensjaar, waarin zijn moeder met de tondeuse aan de slag ging. “Mijn moeder heeft het maar toevallig zo geknipt toen ik drie was”, legt hij uit. Sinds zijn derde levensjaar gaat Nathan door het leven met een flinke mat op zijn achterhoofd.

Veel opmerkingen over zijn kapsel

“Ik kreeg er veel weerstand op en daar kreeg ik weer weerstand van”, legt Nathan uit over zijn kapsel. “Zo van: dus jullie vinden het niet mooi? Ik hou het lekker!” De oud-voetballer biecht vervolgens op dat zijn kapsel het ideale kapsel is voor een voetballer. “Even door borstelen om de klitten tegen te gaan en af en toe een bezoekje aan mijn vaste kapper, dat is het”, legt Nathan uit.

Lees ook: Monique Smit deelt lieve wens voor zoontjes op Instagram

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, AIP Archief