Wat vervelend voor Claudia de Breij! Ze zal voorlopig niet op het podium staan

Claudia de Breij

Hoeveel try-outs Claudia mist, is nog onbekend

Claudia de Breij heeft een vervelend ongeluk gehad op weg naar de voorstelling van Herman van Veen. Ze zal door dat nare ongeluk voorlopig niet op het podium kunnen staan en dat terwijl de try-outs van haar nieuwe voorstelling zo lekker gaan.

Claudia baalt op z’n zachtst gezegd, maar trekt er ook een waardevolle les uit.

Ongeluk
De cabaretière heeft afgelopen zaterdag de enkelbanden in haar rechtervoet gescheurd nadat ze is gevallen op straat. Hoe dat precies gebeurd is weet ze niet, maar ze weet wel dat ze rust moet houden. Ze vertelt dit in een bericht op haar Instagram-pagina. Het is nog niet bekend hoeveel try-outs ze moet afzeggen. De tour is volledig uitverkocht.

Gisteravond, op weg naar @theatercarre om @hermanvanveenofficial te zien, zwikte ik, of ik struikelde, of ik weet eigenlijk niet wat ik precies deed maar ik lag een paar minuten vloekend naast een zebrapad maar dat verveelt ook gauw dus ik dacht: en dóór. Lekker naar Herman! En dat was zoooo goed dat ik een heel klein beetje vergat hoe dik mijn enkel werd. Vanochtend kon ik niet lopen, maar dat vond de dokter minder gek dan ik. De enkelbanden in mijn rechtervoet zijn gescheurd. Nu been omhoog, krukken en rust. Ik baal enorm, vooral van alles wat ik moet afzeggen… We zijn nu net zo heerlijk aan het tryouten voor #NU en ik geniet er juist zo van en en en… Enfin. De moraal van dit verhaal: als je je pijn wilt vergeten, ga naar @hermanvanveenofficial. En kijk goed uit met oversteken.

Een bericht gedeeld door Claudia de Breij (@claudiadebreij) op

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: videostill