Deze vier sterrenbeelden zijn het snelst chagrijnig

Deze sterrenbeelden hebben maar een kort lontje

Sommige mensen hebben een humeur dat zo veranderlijk is als het weer. Het ene moment is er geen vuiltje aan de lucht en het andere moment hangt er een grote donderwolk boven hun hoofd. Een maar al te herkenbaar scenario voor de volgende sterrenbeelden:

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften voelen elke emotie intenser dan andere sterrenbeelden. Als een Kreeft in een goed humeur is, zal je dat dan ook nooit ontgaan. Helaas geldt ook het tegenovergestelde. Als een Kreeft een kleine irritatie heeft, merk je dat meteen aan ze. Hun goede bui kan dan ook snel omslaan. Gelukkig weet de Kreeft vaak goed wat ze moeten doen als ze chagrijnig zijn. Ze trekken zich even terug om af te koelen en voor je het weet zijn ze weer in een goede bui!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Als Schorpioenen chagrijnig zijn, valt dat meteen van hun gezicht af te lezen. Als iemand wat onaardigs zegt of kritiek uit op de Schorpioen, kan zijn of haar humeur al omslaan. Helaas blijft de Schorpioen nog weleens hangen in hun chagrijnige bui. Dit komt omdat ze hun gevoelens soms versterken door naar harde, verdrietige of boze muziek te luisteren. Gelukkig kunnen anderen de Schorpioen vaak makkelijk weer vrolijk maken door een grappig verhaal te vertellen.

Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram houdt zijn of haar gevoelens nooit voor zichzelf en dat geldt dus ook voor hun humeur. Als jij de reden bent van hun slechte humeur, zul je dat weten ook. In een opwelling kan een Ram dan ook dingen zeggen die erg onaardig zijn. Gelukkig weet de Ram ook wat relativeren is. Zo kunnen ze het ene moment denken dat alles tegenzit in hun leven. Het andere moment realiseren ze zich dat ze zich niet druk moeten maken om situaties waar ze niks aan kunnen veranderen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen kunnen soms wat kort door de bocht zijn, maar zijn in de eerste instantie niet chagrijnig. Toch vragen kennissen, collega’s en vrienden nog weleens of ze chagrijnig zijn. Zodra ze die vraag krijgen, zijn ze wél chagrijnig. Gelukkig weten hun vrienden dat Tweelingen het nooit zo kwaad bedoelen. Als Tweelingen chagrijnig zijn, is dat vaak van korte duur.

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden lachen het hardst om hun eigen grapjes

Bron: Your Tango | Beeld: Unsplash