Dit is de vriendin van ‘Help, mijn man is Klusser’-presentator John Williams

Dit is de vrouw van 'Help, mijn man is Klusser'-presentator John Williams

Het stel is al achttien jaar samen

In het programma Help, mijn man is Klusser lijmt John Williams (51) relaties weer aan elkaar. Als een echte relatietherapeut weet hij precies de juiste dingen te zeggen en zorgt hij ervoor dat het vaak goed eindigt. Maar hoe zit het eigenlijk met zijn eigen liefdesleven? 

Vriendin van John Williams

John Williams houdt zijn relatie vaak buiten de spotlight. Toch komt hij weleens de rode loper op gewandeld met een vrouw aan zijn zijde. Dit is Priscilla, en het koppel is al ruim achttien jaar samen. Ze hebben elkaar ontmoet toen de presentator zich nog volop in het uitgaansleven begaf. John leerde zijn Priscilla kennen via een gemeenschappelijke vriend, en het was liefde op het eerste gezicht. Dit was in 2003. Er was meteen een vonk tussen de twee en zijn sindsdien onafscheidelijk. Bekijk hieronder een foto van het liefdeskoppel!

John williams vriendin

Beeld: Brunopress.

Niet incompleet

Het stel heeft geen kinderen, maar hebben daar ook geen haast bij. In een interview met LINDA. magazine liet hij weten: “Een kind is welkom, maar we voelen ons niet incompleet zonder. We gaan daar dus geen medisch circuit voor in.”

‘We zijn nu klaar voor het ouderschap’

Ook aan Story vertelde de ‘Help, mijn man is Klusser‘-presentator een paar jaar geleden te hopen op een kindje. “Priscilla en ik zijn nu vijftien jaar samen en de afgelopen jaren hadden we geen van beiden de behoefte om ouders te worden. Maar dat is veranderd. We zijn nu klaar voor het ouderschap. Het lijkt me heerlijk om een zoon of dochter te hebben! En dat geldt ook voor Priscilla; we zijn beiden naar dit moment toegegroeid. Al moet een kind je wel gegund zijn, er zijn genoeg stellen bij wie het niet lukt.”

Lees ook: Ex-partners Martien Meiland boos op kasteelheer: ‘Ik begrijp niet waarom hij dat zo opschrijft’

Bron: Flair | Beeld: BrunoPress