Vrouw laat schaar in lokken zetten en ziet er jaren jonger uit

Wat een transformatie!

Als je al jaren lang haar hebt, kan het een nachtmerrie zijn om de schaar in je lokken te zetten. Voor Diana gold echter het tegenovergestelde. De vrouw heeft altijd lang haar gehad, maar ze vond het tijd voor een andere look met daarbij een nieuwe coupe. Ze klopte daarom bij stylist Christopher Hopkins aan. 

Hetzelfde kapsel

“Ik heb sinds de middelbare school altijd lang haar gehad, veertig jaar lang”, vertelt Diana aan Christopher, die ook wel bekend staat als The Makeover Guy. “Ik wil er meer classy uitzien, misschien hoort daar een korter kapsel bij”, verklaart ze. Christopher weet zich wel raad met de wensen van Diana en knipt een groot stuk van haar lokken af. Ook voorziet hij de vrouw van een beetje make-up waardoor ze er jaren jonger uitziet.

Dolgelukkig

“Ik voel me fantastisch.” Diana heeft een mooie slag in haar haren van zichzelf. Door haar nieuwe, korte coupe komt haar slag heel mooi uit. “Hij heeft me nieuwe stijlen geleerd en nieuw dingen die ik kan doen.” Diana sluit af dat ze heeft gekregen wat ze wilde. Bekijk de indrukwekkende video hieronder.

Lees ook: Maggie krijgt een indrukwekkende makeover na moeilijke periode

Bron: The Makeover Guy | Beeld: Videostill