Vrouw treft dít bijzondere briefje aan bij haar fiets

briefje

Er zijn nog altijd goede mensen op de wereld

De dag van Elina Bijlsma leek in duigen te vallen toen ze bij haar fiets kwam en ze zag dat haar achterlicht kapot bleek te zijn. Ze baalde enorm, maar een briefje dat aan haar fiets hing, maakte alles goed.

Elina vond het berichtje ‘zeer bijzonder’

Kapot achterlicht
Toen student Elina Bijlsma haar fiets gisteren uit het rek haalde, viel haar oog op een kapot achterlicht. Dat was nog niet zo toen ze haar fiets in het rek plaatste. Lang balen hoefde ze gelukkig niet. De verantwoordelijke voor het kapotte achterlicht had namelijk een lief briefje achtergelaten. “Bij het uit het rek halen van mijn fiets is deze fiets ook naar beneden gevallen, waardoor het achterlicht op de grond kwam en kapot gevallen is. Mijn excuses hiervoor.”, schrijft degene op het briefje.

Repareren
Niet alleen trof Elina het briefje aan, dat in een plastic zakje aan haar fiets was bevestigd, ook zatten er twee briefjes van 10 euro bij. “Ik hoop dat deze bijdrage voldoende is om het licht weer te repareren.” Elina was erg geraakt door de lieve daad en plaatste een foto van het briefje op Facebook. Ze laat weten erg blij te zijn dat er nog goede mensen bestaan. “Bij deze blijkt ook wel dat er nog wel eerlijke mensen bestaan! Zeer bijzonder!” Schrijft ze op haar pagina. Ook wil Elina graag in contact komen met de persoon in kwestie: “Ik wil deze eerlijke persoon graag een persoonlijk berichtje sturen om te bedanken. Hopelijk kan Facebook daarbij een handje helpt.” De foto van Elina is inmiddels meer dan 8,7 duizend keer gedeeld.

Lees ook: Jongen (10) laat hartverscheurend briefje achter omdat hij een pandaknuffel niet kan betalen

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle, Facebook | Beeld: Pixabay, Facebook

Array