Deze vrouw viel 35 kilo af door haar voedingspatroon om te gooien

Wat ziet ze er fantastisch uit!

Ze at wanneer ze trek had en at nog steeds gewoon kaas en slagroom, toch lukte het Keila Hampton om 35 kilo te verliezen binnen 15 maanden tijd! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. De Amerikaanse wist dit voor elkaar te krijgen door zich aan het Keto-dieet te houden en door elke lunchpauze een half uurtje te lopen.

Ze at koolhydraatarm en wist van 115 kilo naar 80 kilo te gaan.

Keto-dieet

Celebrities als Gwyneth Paltrow zweren erbij: het keto-dieet. Je eet dan weinig koolhydraten en veel vetten, denk aan noten, avocado’s en zalm. Keila heeft een zittend beroep en wilde een manier vinden om af te vallen, zonder de sportschool in te duiken. Ze stuitte op het keto-dieet en besloot het een kans te geven. Ze gaf tevens aan nooit calorieën te tellen. “Ik luister naar mijn lichaam als ik honger heb en laat calorieën niet bepalen hoeveel ik zou moeten eten.” Met deze methode lukte het om behoorlijk wat af te vallen.

Blokje om

Volgens Keila zorgde haar dagelijkse wandeling ervoor dat de kilo’s eraf vlogen. Sinds januari besloot Keila er nog een schepje bovenop te doen en heeft ze wel een abonnement bij de sportschool. Sindsdien gaat het haar nog meer voor de wind. “Ik sport tenminste vier keer per week.” Haar tip om genoeg discipline te hebben om vaak te sporten? Zoek een sportmaatje! “Het is moeilijker om nee te zeggen als iemand anders op je rekent. Zoek dus een maatje dat je motiveert.”

Benieuwd hoe Keila er nu uitziet? Bekijk de foto’s hieronder.

Lees ook: Zo houd je je huis koel zonder airco! Goedkoop en effectief!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Instagram KeilaKeto