Deze moeder weigerde een abortus van haar vijfling en laat 20 jaar later DEZE foto zien! Wauw!

vijfling

Wauw, wat een prachtige foto!

Susan was 28 jaar toen ze erachter kwam dat ze zwanger was van een vijfling. Doktoren raadden haar ten zeerste aan om een ‘selectieve abortus’ te nemen, maar Susan wilde daar niks van weten en weigerde het voorstel van de arts.

Een selectieve abortus houdt in dat één of meerdere embryo’s of foetussen gedood en/of weggehaald om de overlevingskansen van de andere(n) te vergroten. Toen ze dit weigerde, werd ze door de arts doorgestuurd naar een specialist. Ook deze probeerde haar over te halen om haar zwangerschap met enkele embryo’s voort te zetten. Toch bleven Susan en haar man achter hun beslissing staan en dat was de beste beslissing die ze hadden kunnen nemen! Kijk maar eens op de volgende pagina, prachtig!

Nu, twintig jaar later plaatst de moeder een mooie foto op Facebook van al haar kinderen. Alle vijf zijn de kinderen geslaagd. Bij de foto schrijft ze: “Nu, 20 jaar later, kijk ik terug op de beslissing om mijn kinderen te houden en kan ik me geen leven zonder hen meer voorstellen. Nadat alle vijf geslaagd waren gingen drie bij het leger om ons land te dienen en jagen twee een medische carrière na. Het zijn verantwoordelijke volwassenen die van god houden en die deze wereld een betere plek maken. Ik heb ervoor gekozen hun leven te redden en nu redden zij alle vijf de levens van anderen.”

Lees ook: Nieuw Whatsapp-virus in omloop! Virus maakt stiekem foto’s, luistert en leest mee!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest